Kinder Trends

Modeblog Online

Babykleding Quapi en Name it

Ben je op zoek naar babykleding? Dan ben je bij HippeMensjes aan het juiste adres. Je kan bij ons online bestellen en wij versturen je leuke aankoop.

Quapi babykleding

Het hippe kledingmerk Quapi heeft kinderkleding voor jongens en meisjes. Het merk is van een Nederlandse designer en wordt verkocht door meer dan 300 winkels verkocht.

Wij verkopen Quapi baby in de maten 50 tot 68. Quapi baby heeft in het assortiment babykleding romper. Voor de baby’s zijn de stoffen heerlijk zacht. Deze zijn van goede kwaliteit en zacht geprijsd. Mocht je een iets ruimere maat zoeken voor je kindje dan is er ook de mini’s collectie. Deze bevat de maten 62 tot 104. Fleurige jurkjes en rokjes, maar ook stoere broeken en kleurrijke shirts. Elk kledingstuk kan je combineren om leuke kledingsetjes te maken. Je kan kiezen voor de Kleertje van Quapi baby of bijvoorbeeld voor de kleertjes van Nameit. Hieronder vertellen we je meer over de sale van Name It.

Nameit broeken sale

Het is tijd voor de Name it broeken sale. De broeken van Name it zijn helemaal gemaakt voor jouw kleine. De broeken zijn van goede kwaliteit. Tevens hebben ze een verstelbare rekband, waardoor ze meer comfort bieden. Misschien ben je op zoek naar een korte of lange broek? Het kan ook zijn dat je al eerder een Name It broek hebt willen kopen, maar twijfelt. Je kan voor een zachtere prijs een van de comfortabele broeken kopen. Daarnaast is er uit de collectie genoeg om van te kiezen. De broeken van Name It verkopen wij voor jongens en meisjes in de maten 50 tot 104. De broeken van Name It zijn in de aanbieding en dit is een geschikt moment om te kijken of je de collectie leuk vindt. Welke broek(en) bestel jij ?